Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyszerűen a női agyról, hétköznapi okfejtések

Egyszerűen a női agyról, hétköznapi okfejtések

A szőke nő autómobilt vesz part2

avagy a szalontúra

2024. május 06. - Sofía P. Roses

Egy normális személyes beszélgetés során biztosan elmondanám, hogy kicsit röstellem, hogy ennyire szélsőségesen ítélkező voltam a huszonévesek, bizonyosan kemény munkával megteremtett 40-50 milliós kocsijuk kapcsán. El is gondolkodtam - ha egy nő gondolkodik, mindig veszélyes :D , férfiak állítják- azonban arra jutottam, hogy nem kell semmit sem finomítanom :D :D

Sok éven keresztül - be kell lássam - nagy irigységben éltem, majd rájöttem, hogy ezzel csak magamat ölöm meg. Szóval megdolgoztam, feldolgoztam és megyek előre nem foglalkozva másoknak mi és hogyan van. Azonban azt sose fogom megérteni, hogy minél drágább egy kocsi, annál olcsóbb részeket nem építenek be, pl. index :D :D Mondjuk ma egy Ferrarit láttam indexelni, van egyáltalán rajtuk?! :) Ő meg minek, mire bárki is felfogja már 200 km-el arrébb jár a fluxuskondenzátorával:D :D

Nos, szőkeségem kissé szélfútta hajjal - értsd a hajam egy része felkötve, a másik fele az arcomban, annak egy része felakadva a szempillámra, miközben az apró por ropogott a fogaim között, közben igyekeztem teljesen nőiesen, vagyis teljes tenyeremmel finoman a fülem mögé rakni a kis "cuki" és "rakoncátlan" fürjeimet, miközben az idegtől már verejtékezett a homlokom. Szóval megérkeztem a szalonba, így...legalább a körmöm frissen volt manikűrözve, igaz az egyik ujjamon elfolyt a géllak, viszont miután nem állt szándékomban közelről bemutatni az értékesítőnek, így ezt elengedtem. Pont elég volt, hogy egy kihullott hajszálam épp keresztbe állt meg a torkomon a "Jó napot" köszönésem közepette. Innen szép nyerni. Az már csak hab a tortán, hogy nem jó ajtón mentem be, mert felnézve láttam, hogy a megadott cégnév stimmel ugyan, de ebből a kocsi márkából maximum egy játékmodellt tudtam volna megvásárolni. Na jó, annyira nem drága márka, a távirányítós verzióját is meg tudnám venni. Óóóóóó, most jut eszembe, mindig is mennyire vágytam egy távirányítós kocsira, de sose kaptam meg, csak azokat a hülye barbie babákat. Szóval, ha tudod mikor van a születésnapom, és egy ilyennel meglepsz, biztosan hozzád megyek :D /Ha megkérsz rá, ha nem :)/

 

Negyvenes évei közepén járó értékesítő úriember nem túl feltűnően, de enyhe arcmimikával kérdőn rám nézett, bár én hallottam a ki nem mondott gondolatait: Hölgyem, biztosan eltévedt, segítek szívesen visszatalálni a kriptába, ahonnan elszökött?:)  Természetesen a legnagyobb jóindulattal hangosan is feltette a kérdést: Eltévedt?! :D :D :D Nem, nem ezt tette fel, teljesen profi volt. Fordított helyzetben nekem biztos kiesett volna ez a kérdés a számból :D Szóval összeszedtem magam fél pillanat alatt és elébe mentem a dolgoknak, hogy tudom, hogy rossz helyen járok, annak ellenére, hogy Thomas barátom pontosan ezt a címet adta meg, azonban ha már itt járok, hja mert ugye nem tejet szeretnék venni, hanem kicsi kocsit keresek, viszont képben vagyok, hogy jelen márka megbízható, szuper középfelső kategória, azonban 5 év alatt duplájára mentek az árak, és a legkisebb kategória számomra csak bevásárló kocsinak lenne elég...Szóval eltrécseltünk a márka múltjáról, inflációról, új szabályozásról, motortípusókról, stb. Három perc alatt az értékesítő szánalmas mosolya,  együttérző mosolyba, majd érdeklődő mosolyba váltott, a "na ez nem a tipikus női' vásárló.

Összességében érdekes volt azt megtapasztalni; nem, nem a torkomon keresztbeállt hajszáltól való fuldoklást, hanem azt a néhány perc alatti változást a férfi értékesítők arcán, beszédén, testbeszédén, hogy mikor egy jó harminc plusszos (szőke) nő besétál a szalonba és közli, hogy ő kocsit akar venni, viszont sose vett még, hogyan zajlik ez, és nem várunk senkit, velem kell beérniük, illetve a banki hitelkeretemmel. Itt még azért nem igazán vágtak közbe, pislogtak azokkal a szép hosszú szempillájukkal. Amúgy felháborít, hogy a férfiak nagy részének szebb és hosszabb szempillájuk van, mint nekünk nőknek. Így időt adtak arra, hogy folytassam, nem kell francia kocsi, nem a kocsi színe érdekel, elsősorban szívómotoros, manuális váltós, adott méret- és árkategórián belül van-e esély bármire. Már a színnél megfogtam őket, de a szívómotor szó, mint valami mantra hatott rájuk. Innentől kezdve a "Nő"-t látták meg bennem, magukban meg a férfit -mellkas kidomborít, vállak előre, végignéztek lentről felfelé, fentről lefelé, "kis zacsi igazítás" aztán már döntötték is le a hátsó üléseket, nyitották a csomagtartót.... mondom ácsi, ácsi, szeretném tudni mekkora gumikra lesz szükség? Férfiak....bár lehet nem éppen a ledöntött hátsóülések közepén kellett volna felhoznom a gumiméret témát :D Egy értékesítő próbált még finoman, jó salesként bekóstolni, hogy most kellene döntenem, pár napon belül, mert ennyi van készleten, és most még tudok színt is választani, mert már leállt a gyártás, ősszel és drágábban lesz már csak ez a modell, ugyanis új szabályozás jön...mondom tudom: fekete doboz, inerface bla, bla, bla. Csigalom, nyugavér, és a szín továbbra sem érdekel. A piros meg végképp nem, statisztikailag kimutatott, hogy a piros kocsikat törik a legjobban össze. Nem maradt más hátra, mint megkérdezte mikor szeretnék teszt vezetni. Mondjuk jelen esetben az értékesítő srác jobban megfogott, mint a kocsi műszaki adatai, gumiméret ide vagy oda. 

Viszont ekkor már tudtam, hogy a legelső lesz az igazi, a szerelem kocsi. Beleszerettem. Mindenben is ott volt, megfelelt az én listámon lévő feltételeknek, méreteknek, a gumiméret is :): a hátsó ülések dönthetősége, a csomagtartóba befér akár két elrabolt szingli férfi is. Ki tudja, este hazafelé mit talál az ember az út szélén :)  

 

 

Szóval olyan igazi női módon sikerült azért választanom, beleszerettem, nem engedtem befolyásolni magam. Viszont előre fel voltam készülve, tudtam a határokat, gyorsan feldolgoztam és megértettem a kapott új információkat, mégis a női megérzés és szeretet az nem írható felül adatokkal, statisztikákkal, csak alátámasztható maximum.

És tudjátok-e, honnan lehet megállapítani egy kocsi nemét? Mint gyerekkorban, amikor tekergetted az alma szárát, ha kitört lány almád volt, ha félig tört csak ki, akkor maradt egy kis kuki, tehát fiú alma volt. Felejtsd el, a kocsin nincs mit tekergetni, nem erre lett volna hasonlat. Kíváncsi vagyok tudjátok-e.... ezt még én se néztem meg, bár érzem, hogy férfi lesz a javából a kicsike...alig várom, hogy meghajtsam :D A sebesség izgalomba hoz :) Köhöm.....

Ha ezek után bárkinek kis kétséges lenne a nőiességem megélése, csak megjegyzem, hogy igenis, műanyag dobozból, süteményes villával, hidegen eszem épp a fasírtot. Villával, hogy ne legyen zsíros a kezem. Erről ennyit.

XOXO, a csillámpónik szórjanak rátok boldogságot

 

Képek forrásai: istockphoto

A bejegyzés trackback címe:

https://sofiaproses.blog.hu/api/trackback/id/tr8318397779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása