Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egyszerűen a női agyról, hétköznapi okfejtések

Egyszerűen a női agyról, hétköznapi okfejtések

Egyenruha

avagy piszkos fantáziák "phszichológiája"

2024. március 16. - Sofía P. Roses

 

Tegnap hazafelé tartva az egyik főúton a szembejövő tűzoltó kocsiból rám integettek a tűzoltó "bácsik". Fogtam a kormányt erősen, mert deréktól lefelé ennyi is elég volt, hogy mindenem remegjen.

Szerintem kevés nő az, aki egy egyenruha láttán nem indul be. Hallom kedves ironikus olvasóm a következő gondolatokat: "tehát a boncmester, vagy a kukás szerelése is önmagában egyenruhának számít, akkor arra is beindul minden nő?" Mondjuk nekem egy kantáros gatyás férfi póló nélkül is elég, hogy a fűnyírás aznap délutánra elnapolódjon :) Persze a "lilaakácközös" kertész fiúka kiadásban :) Imádom a szomszéd Jóni papát, de őt azért békében hagyom nyírni a füvét szombat délután a kis viseltes kantáros gatyójában.  

Maradjunk a klasszikusoknál: tűzoltó, rendőr, katona...jó pár éve a foci vb is kedvenc lett, mióta szűkebb szabásúak lettek a mezek, és hát az amerikai focisták... azok a vállak, azok a négyfejű combizmok.... pfffff..de iszonyú hosszú tud lenni az amerikai foci meccs, így maradhatunk az európai focinál. 

Na......igazából a tűztoltó szirénázva jött velem szembe és csak megköszönte, hogy nő létemre okosabb voltam, mint az előtte haladó tranzitos és így simán kikerülve azt, tudtak menni a dolgukra :)

Mi lehet ennek a pszichológiája, az oka, hogy ennyire felizgatja a nőket az egyenruha?

Én úgy gondolom, ezek az utolsó szalmaszálak, amikor a nő feltétel nélkül a férfit látja, már csak a szakma okán is, vagy mert ezek a férfiak még úgy néznek ki, mint akik képesek szaporodni, képesek a fajfenntartásra, egyedül is életben maradnak és ha megkéred, hogy az aljzatot a fürdőben cserélje ki egy IP44-re, akkor nem néz vissza rád üres tekintettel, hogy milyen boszorkány beszéd ez. A focistákat innen kihagynám, nekik csak simán jó a fenekük, a sport okán, de amikor véletlenül 5 méteren belül rájuk fúj valaki és üvöltve esnek el a fűszálban....na az ripacskodás, abban semmi férfiasság nincs. Mint a való életben, ügyeskednek, színészkednek, megjátszák magukat, hogy tisztességtelen előnyhöz jussanak! /Tisztelet a kivételnek persze/. Tudom a megye három meccseken nincs színészkedés :D :D

Maradjunk a tűzoltóknál.

- Ők azok a férfiak, akiknek minden nap edzeniük kell, karban kell tartaniuk magukat, hiszen sosem tudják mi vár rájuk. Tehát női szemmel az erős, férfias testalkatot megadják.

- Ugyanakkor mentálisan és pszichésen is folyamatosan törődniük kell magukkal, fel kell tudniuk dolgozni mindazt, amit átélnek, látnak egy-egy kivonulás alatt. Tehát érzelmi világukkal is foglalkoznak.

- A kútba esett kiskutya megmentésétől, az erdőtüzeken át, a lakótüzekből emberek kimentése, megmentésén keresztül ezer és egyféle szituációban kell helyt állniuk. Tehát képesek a gyors döntésre, a gyors helyzetfelismerésre, a felelősségvállalásra.

- Nem mellesleg azon nőknek, akiknek elsőre az a fontos, hogy milyen kocsit vezet a férfi, hát na...egy tűzoltó kocsival fel lehet vágni rendesen, szerintem :)

Szóval nekem biztosan ezek az okok, amiért ennyire kipirosodom az egyenruhások láttán és beindul a fajfenntartási ösztön. A kisugárzás, a férfiasság, a magabiztosság, a tettre készség, bizalom - ha egy tűzoltó arra kér, hogy hagyd el a házat most, nem állsz le vele vitatkozni, kevés férfiban bízunk mi meg nők ilyen szinten, főleg ismeretlenül :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sofiaproses.blog.hu/api/trackback/id/tr9018355389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása